sunnuntai 22. marraskuuta 2015

'Teen tämän yhden homman äkkiä...'

Tämä on niin totta :D


Tiedättekö sen fiiliksen kun on joku asia tehtävänä, ja yhtäkkiä huomaa että on tehnyt siinä matkan varrella kymmenen muuta asiaa? Mulle käy niin tosi usein. Tämä johtunee siitä, että meidän kodissa on AINA jotain siivottavaa/fixattavaa/järjestettävää.

Just sayin.. ;)


Tänään muu poppoo lähti kyläilemään ja sain harvinaista omaa aikaa kotona. Lenkillä käytyäni ajattelin että vaihdanpa lakanat. 

No niin eikun hommiin. Tässä matkalla makkariin siivoon ohimennen nää eteisen romppeet paikoilleen. Ja jos nyt pistän pesukoneen pyörimään. Jes, nyt makkariin, lakanat poies ja pyykkikoriin. Okei, nyt pyrähdän yläkerrasta hakemaan uudet lakanat. Ai katos, tiskikone on pessyt, joten tyhjennänpä koneen. Ja samallahan vähän keittiön hyllyjä siistin myös. 

Nytpä tuli mieleen, että mullahan on parit nätit valosarjat jossain jotka voisi noihin olkkarin lyhtyihin viritellä. Missähän ne on, hhmm (löytyivät kolmannesta kaapista, meillä saa aina käydä monta kaappia läpi että löytyy se mitä etsii, hieman epäloogista arkistointi ehkäpä). Virittelenpä valot äkkiä, ai että kun tulikin nättiä. Ai niin, ulkonakin ois oven luona se yksi lyhty! Löytyisköhän siihen jotain kivaa.. Jes, täällähän on yksi led-kynttilä! Missäköhän niitä pattereita on.. No löyty nekin kun hetken etsin! Noin, täähän on just kiva, on vähän tunnelmaa kotiin tullessa ovella. 

Retropurnukat ja lyhdyt <3

Niin joo ne lakanat, noin, nyt sinne makkariin. No täällähän on  pikkumyyn pehmoleluja ja petsejä pitkin matkaa, noukin ne tässä samalla kainaloon ja vien keijupoukamaan. No johan on sotkuinen neidin leikkipaikka, pakko vähän siivoo tätä kyllä! Joten eikun romppeet paikoilleen ja muutamat sukat pyykkikoriin. Tämän jälkeen vihdoin selvisin makkariin asti. No täällähän on lisää neidin leluja. Kiikutan äkkiä ne, sekä hubbyn sukkia ja muita rytkyjä sinne minne kuuluvat. Jaahas pistetääs noi satukirjat vielä ojennukseen kun ovat pitkin makkarin lattiaa. 

Pikkuneidin tavarat taas järjestyksessä..hetken.

No moi Cindy, tulitko vähän huomiota kerjäämään. No minäpä paijailen ja leikitän kissaa hetken. Onkos sulla kipoissa evästä vielä? kipaisenpa zekkaamaan. Kipitän äkkiä yläkertaan laittamaan kisulle ruokaa kippoihin. 

Meidän läheisriippuvainen kisu Cindy

Kappas, onpas mainospostia kertynyt. No mä vien ne pikaisesti lehtiroskikseen. Mutta sitä ennen tästä keittiön pöydältä äkkiä siivoan nämä 216 legoa laatikkoonsa. Ja jos nyt toimitan prinsessan viitan ja peruukin omaan naulakkoonsa. 

Ai niin, mun piti treenata niitä uusia bändibiisejä illan treenejä varten! No eikun spotifystä biisit soimaan ja lauleskelemaan. Vitsi kun onkin kivoja biisejä, mä tässä vähän jorailen samalla. Uuh, pakko laittaa pari lempibiisiä vielä soimaan! 

Mulle näin käy aina :D


Bänditreenit illalla, jee!


No tässä samalla voisin järkkäillä mun kauneushuoneen hyllyt vähän uusiksi. Yes, keinutaan, eteen ja taa taa en haluu lopettaa.. Tää on aina yhtä hyvä tanssibiisi hei! Ai niin ne mainokset roskiin! No nyt vien ne. Noin, valmis! 

No onpa kenkiä levällään ala-eteisessäkin, laitetaas vähän siivoten niitäkin. Noniin, nyt niitä uusia lakanoita laittamaan paikalleen. 

Noin, nyt on hyvä fiilis kun puhtaat lakanat paikallaan! Kone pessyt, joten laitanpa pyykit narulle ja lakanat koneseen vielä. Yes, valmista! 

Kylläpäs menikin yhteen hommaan aikaa, on tää ihmeellistä miten kello vauhdilla tikittää eteenpäin! Ja tuntuu kun oisin sata asiaa hoitanut. 
Nyt kyllä huilaan hetken :)

Word!

Ja ennenkuin sohvalle kerkesin istahtaa, muistin neljä muuta asiaa mitkä 'ihan ohimennen' voisi tehdä. :D


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti